Ομάδα

 

Animus Care

_

Οι άνθρωποι της Animus Care είναι επαγγελματίες με εξειδίκευση στο αντικείμενό τους και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Επιστημονική Υπεύθυνη της Animus Care

_

 

Η Αντωνία Ποθουλάκη είναι Διεθνής Φιλοσοφικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/ Ψυχοθεραπεύτρια LBT, διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ και μεταδιδακτορική ερευνήτρια του ΦΠΨ του ΕΚΠΑ με θέμα «Διεθνική σωματεμπορία, δικαιώματα και ηθικό-ψυχολογικές προεκτάσεις» καθώς και Ερευνήτρια- Επιστημονική Συνεργάτιδα στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α)/ Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

_

 

Είναι μέλος της American Society for Philosophy, Counseling and Psychotherapy (ASPCP) και συνεργάτης της National Philosophical Counseling Association (NPCA, USA).

_

 

Μεταξύ άλλων, δραστηριοποιείται στο πεδίο της προάσπισης των δικαιωμάτων ευπαθών κοινωνικά ομάδων και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

_

 

Τον Μάρτιο του 2019 εκδόθηκε το βιβλίο της «Trafficking Εσωτερικές «Πορείες» σε Εκτός Νόμου «Διαδρομές» Ηθικές, νομικές και ψυχολογικές προεκτάσεις», από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   »

_

 

Τον Αύγουστο του 2019 ίδρυσε την Animus Care, φιλοδοξώντας να αποτελέσει η Animus ένα διεπιστημονικό πεδίο για καινοτόμες ιδέες στον χώρο της ψυχικής υγείας αλλά και το μέσο για την υλοποίηση αυτών των ιδεών

Συνεργάτες

 

Animus Care

_

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών στον τομέα της ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, σύμβουλοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχίατροι και άλλοι ειδικοί ψυχικής υγείας) που προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες.

Ραφαήλ Ψαράς

 

_

Ψυχίατρος, Πρόεδρος του «Young Psychiatrists Network», Συνιδρυτής του «Δικτύου Νέων Ψυχιάτρων και Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιάκωβος Σιανούδης

 

_

Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής, επίτιμος λέκτορας Πανεπιστημίου του Derby

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημήτρης Πετρούνιας

 

_

Ψυχολόγος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Ψυχοεκπαιδευτής MSc

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εύη Καπασακαλίδη

 

_

Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, HND Συμβουλευτικής ψυχολογίας

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφού γνωριστούμε με τους πελάτες μας επιλέγουμε μαζί τις υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τις δυνατότητες του πελάτη και τις διεθνώς αποδεδειγμένες καλές θεραπευτικές πρακτικές για κάθε πρόβλημα ή διαταραχή

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο